Alla inlägg under mars 2007

Av Lindisen - 15 mars 2007 08:39

Johan gick runt och nynnade på Lisa Ekdahls Vem vet häromdagen. Hon är förövrigt en av mina gamla favoriter som jag nästan glömt bort helt! Sak samma, låter passar oerhört bra in på mig och Johan då det är som hon sjunger; vi kunde lika gärna aldrig möttsHär kommer texten och en länk där du kan lyssna på låten!http://www.youtube.com/watch?v=edcc3hopnH4Vem vetDu är en saga för god för att vara sanndet är en saga i sig att vi funnit varannvi kunde lika gärnaaldrig nånsin möttseller var vårt möteredan bestämt långt innan vi föttsvem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idagvem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idagVem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idagvem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idagDu är en saga för god för att vara sanndet är en saga i sig att vi funnit varannvi kunde lika gärnaaldrig nånsin möttseller var vårt möteredan bestämt långt innan vi föttsvem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idagvem vet, inte duvem vet. inte jagvi vet ingenting nuvi vet inget idag

Av Lindisen - 15 mars 2007 08:22

Igår åkte jag och Johan in till stan efter att jag slutat kl 12. Ryggen klarade sig helt ok, måste vara pga tensplattorna. Kanske man kan börja jobba 100% igen! Men har ju ansökt om hp, får jag det så blir det väl av att man slutar jobba helt. Men då kommer nästa problem... föräldrapengen... Har hört att den kan minskas om man blir sjukskriven under graviditet eller om man får hp... *suck* Varför ska sverige va så j-a snåla och krångliga med alla papper och grejer! Ja ja, i stan hitta Johan en parfym som lukta supergott, vi köpte underlägg till köksbordet, tulpaner på hötorget och lite mat till middagen. Det blev couscous-sallad med dressing och bröd. Ikväll ska vi åka och hämta de sista prylarna till vagnen och skötbordet! Så då blir det ännu mer saker här hemma! Men imorgon har jag tagit ut semester (turkiet på lördag, bara +15c där...) och jag ska städa och fixa ordentligt så Johan kan ta sig fram här hemma under veckan!

Av Lindisen - 13 mars 2007 14:11

Idag var jag till sjukgymnasten igen. Fick som vanligt tensplattor över bäcken då jag har sån j-a foglossning! Vissa dagar är så otroligt jobbiga. Men nu har jag fått hyra en apparat för 180 spänn ända till den 31;a juli! Tensplattorna är mina räddare just nu! Skulle inte klara mig utan de, så himla skönt! Känns superbra att kunna använda de hemma oxå när jag vill.Funderar på att städa lite på balkongen, man får ju sådana vårkänslor när solen skiner så!

Av Lindisen - 12 mars 2007 13:31

Nu har jag planterat lite av mina skott jag hade! Vill plantera mera! Har även planterat en nektarinkärna och ska nog plantera apelsin och citron också och se om det fungerar!

Av Lindisen - 11 mars 2007 18:07

Här kommer magbilder för vecka 20! Ser inte så jättestor ut i profil...men vad har hänt?? Framifrån då?! Hur ska detta sluta?

Av Lindisen - 11 mars 2007 11:35

Nu i helgen har vi flyttat Johans sista saker, och det var ju en del grejer! Nu ska allt bara packas upp! Vi har börjat lite smått, men det är sååå rörigt. Vill dammsuga! Men måste vänta tills vi packat upp klart, annars blir det ändå dammigt igen! Men innan vi fortsätter så ska vi ta en promenad, och när vi är tillbaka tänkte jag baka en kiwi/daijm paj! Gott! Ska nog plantera de där blommorna oxå som jag skulle gjort för några dagar sedan. Lägger in bilder ikväll på blommor och en ny magbild!

Av Lindisen - 9 mars 2007 12:35

Jobbet idag har gått superbra! Känner mig helt ok i ryggen just nu, skönt!!! Ska sätta upp nya gardiner i vardagsrummet, och plantera några blommor. Har fått en sådan vårkänsla, helt underbart! Vill städa och fixa nu så det blir fint. Ska bara trassla mig igenom en hög med papper från försäkringskassan... He he ja och mer papper blir det väl!

Av Lindisen - 8 mars 2007 10:44

Här är texten på Sonja Aldéns låt "För att du finns". Tillägnar den till min underbara Johan som är det finaste som fins! (ja, du är oxå fin Miss Bundy ;-))Lägger in en länk oxå där du kan lyssna på låten http://artists.letssingit.com/melodifestivalen-lyrics-sonja-alden-for-att-du-finns-r9hrc8jLätta spår i sanden Och en vind som smeker ömt Jag är så lycklig att jag fann den Den lyckan som jag alltid drömt Så kom närmre mig Låt mig värma dig För att du finns För att du kan Du leder vågorna mot land Du river murarna mot världen För att du ser För att du förstår Nu lyser himlen där jag går Du tar min hand och visar vägen När du står framför mig Då ter sig allting som det ska Så kom närmre mig För att du finns För att du kan Du leder vågorna mot land Du river murarna mot världen För att du ser För att du förstår Nu lyser himlen där jag går Du tar min hand och visar vägen För att du älskar idag För att du älskar som jag (För att du finns) (För att du kan) (Du leder vågorna mot land) Du river murarna mot världen För att du ser För att du förstår Nu lyser himlen där jag går Du tar min hand och visar vägen För att du älskar idag För att du älskar som jag Som jag

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards