Direktlänk till inlägg 1 juni 2007

studenttider

Av Lindisen - 1 juni 2007 09:20


Kom bara att tänka på en sak nu när det är studenttider.

Tänk att det var SJU ÅR SEDAN jag tog studenten!!!!!!

Helt sjukt egentligen.

Och det sjukaste är att när man söker jobb så vill dom se betygen fårn gymnasietiden!

Hallå, då va man ju typ en barnunge!

Ja ja, mina betyg var väl ganska okej, men skulle jag gå i gymnasiet nu så hade jag valt ett annat program samt att jag hade ansträngt mig något mer. Jag hade ju inte direkt åkt till centrum och fikat pga solsting...

Då gick jag media.

Tanken var att jag skulle bli en framgångsrik journalist eller så, typ en Annica Bengtzon.

Jag älskade att skriva, och gör det fortfarande.

Jag hade min praktik på en tidning som typ lovade mig lite frilandsjobb, men dum och ung som man var då så ringde man aldrig upp dem igen... Skulle jag ha valt program idag då hade jag valt något som florist eller hälsa nånting.

Nu kan man ju tom läsa till massör på gymnasiet, hur sjukt är inte det då? Själv betalar man nästan 20 000 för att få en utbildning man ens aldrig kommer att utnyttja!

Nu vet jag inte alls längre vad jag vill göra i framtiden...

Det lutar väl att man fortsätter inom förskolan efter mammaledigheten. Men jag vill gärna jobba i butik. Saknar kundkontaktn man hade som statoil-arbetare.

Tänker jag efter så var det ju himla skoj!

Och det var roligt att byta torkarblad på unga killars nya bilar, för dom trodde ju aldrig att JAG skulle klara det, he he.


Idag blir det nog lite städa av tror jag...

och fika med Vivi...

kanske vi åker ner till bageriets nya servering... 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lindisen - 2 december 2008 18:23

www.lindisen81.blogspot.com

Av Lindisen - 31 januari 2008 09:42

vill ni läsa om mig, min dotter och en massa annat så kika in här; www.lindisen81.blogspot.com...

Av Lindisen - 6 juli 2007 14:45

www.lindisen81.blogspot.com  www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lindisen81.blogspot.com www.lin...

Av Lindisen - 9 juni 2007 08:58

  www.lindisen81.blogspot.com   välkommen dit!!! 

Av Lindisen - 6 juni 2007 07:10

  Här kommer jag att husera med min nya fina blogg;   http://www.lindisen81.blogspot.com/   http://www.lindisen81.blogspot.com/   välkommen dit, än så länge lite under uppbyggnad, men tanken är att ni där ska få följa mig, Johan och bebis samt få ta ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se